DONER IBO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 152 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Doner Ibo. Meer weten? Ontdek meer

22 jan 2023 om 9:08 Heerlijk gegeten en super vriendelijke medewerkers. De bezorging duurde wat langer maar dit kwam door de gladheid. Echt een aanrader!
21 dec 2022 om 22:57 Precies op tijd geleverd en de kapsalon was lekker!
12 dec 2022 om 11:23 het eten was erg lekker, maar ik bestelde kapsalon met kip en we kregen het met doner kebab
26 nov 2022 om 6:31 Durf met zekerheid te zeggen dat dit de beste döner van brabant is ik ben zelf heel kieskeurig wat vlees betreft zeker voor herhaling vatbaar en zelfs tijdens drukte ruim optijd bezorgd
18 nov 2022 om 19:08 Alles keurig geleverd, heerlijk smaakvol en op tijd
28 okt 2022 om 9:15 Prima op tijd bezorgd en lekker kapsalon
26 okt 2022 om 19:22 Super fast
21 okt 2022 om 19:59 Geduld hebben voor de bezorging, maar dan heb je wel de beste kebab van de Kempen! Heerlijk en ook goed warm nog!
16 okt 2022 om 17:02 De bezorging duurde 2 uur. Het eten was niet wat we verwacht hadden. De Gyros was koud, de friet was koud en slap, de sla was niet gewassen en het broodje was niet zoals het hoorde te zijn; het was 1 klein pitabroodje, met twee lappen vlees erbij.
12 okt 2022 om 10:37 Kwallitiet