DONER IBO

DONER IBO Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 129 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Doner Ibo. Meer weten? Ontdek meer

3 aug 2022 om 19:47 Aangegeven bezorgtijd 40 minuten. Vervolgens 1 uur en 45 minuten wachten op lauwe, kleffe Durum Doner, een broodje shoarma met veel te veel saus en een lauwe, slappe salade. Niet voor herhaling vatbaar.
30 jul 2022 om 19:22 Weer heel erg laat duurde meer dan 90 minuten terwijl 50 gesteld werd
29 jul 2022 om 20:27 Beste kapsalon in de omstreken hmmm. Geen probleem om dan iets langer te moeten wachten
25 jul 2022 om 21:19 Eten was prima, goede portie, lekkere friet en vriendelijke bezorger. Het enige minpuntje was dat er maar 1 pita bij de schotel zat
8 jul 2022 om 18:56 Zoals altijd super lekker! Enige kebab die wij nog bestellen!
5 jun 2022 om 0:47 I ordered a chicken schnitzel dish, but on the receipt was something what isnt even in menu, nobody even contact me if I want to change my dish to something different and a guy didn’t want to call us when he came because “he’s not calling” ??! wtf
28 apr 2022 om 20:49 Lekker eten en aangekomen binnen 10 minuten van geselecteerd tijdstip
24 apr 2022 om 8:21 Heerlijk eten, netjes bezorgd!
16 apr 2022 om 23:55 Prima eten. 15 min later dan aangegeven.
6 apr 2022 om 20:01 Lekkere kapsalon, snelle bezorging.
4 apr 2022 om 18:49 Het eten was opzich goed te doen! Maar was jammer genoeg al koud voordat het aankwam!! En over de bezorging niet te spreken!! Kwam dik 2 uur later als dat ik het verwacht had...
2 apr 2022 om 12:40 Eten was prima, bezorging wat aan de latere kant.